Szexszimbólumokat nem imádnak úgy, mint a honfoglaló nyugdíjasok Orbán Viktort

Szexszimbólumokat nem imádnak úgy, mint a honfoglaló nyugdíjasok Orbán Viktort

A Honfoglalás 2000 Egyesület eddig sem mértéktartásáról volt híres, hiszen korábban Orbán Viktornak és Vlagyimir Putyinnak is Nobel-békedíjat követeltek. Ma azonban minden eddiginél szenvedélyesebben reagáltak arra, hogy vasárnap Orbán Viktort újraválasztották a Fidesz elnökének.

HAJRÁ, ORBÁN VIKTOR! – szól már a közleményük címe is, és újságíró legyen a talpán, aki ebbe bele akarja magyarázni Soros Györgyöt.

Az írás olyan csodálatosan vázolja, hogy milyen politikai szekták működnek Magyarországon, és ezek tagjai milyen vélemény- illetve világképbuborékot építettek maguk köré, hogy oktatási célból inkább változtatás nélkül közöljük.

A civil szervezet gratulál Orbán Viktor Úrnak pártelnökként történt újraválasztása alkalmából. A Fidesz "régi-új" elnöke - immár sokadszor bebizonyosodott: az ország lakosságának elsöprő többsége, több mint kétharmada bizalmát élvezi. Meggyőződéssel állítjuk: a miniszterelnöki pozíciót is betöltő pártelnökhöz hasonló, nagy-formátumú, széles látókörű, népszerű vezetője az országnak Szent István óta nem volt. A megállapítást alátámasztja, hogy Európában - s szerte a nagyvilágban - irigyelnek minket, hogy ilyen politikust, államférfit tudhatunk magunkénak.

A Honfoglalás 2000 Egyesület büszke Orbán Viktorra! Megköszönjük az elmúlt évtizedekben a magyarság érdekében kifejtett, fáradságot nem kímélő munkáját, és jó egészséget, erőt kívánunk Viktornak, hogy büszkélkedhessünk miniszterelnökünkkel, s hogy legyen továbbra is Európa legmegbecsültebb, példamutató vezetője, hazánk védelmezője.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Orbán Viktor!