A Pornhub már nem szól bele a kampányba: leszedték a Borkai-videókat a pornóoldalról

Fidesz-KDNP - Pornhub

A 444 szúrta ki, hogy szerda délutánra eltűnt az a két videófelvétel a Pornhubról, amelyen Borkai Zsolt, a Fidesz győri polgármestere, illetve ügyvédje Rákosfalvy Zoltán volt látható intim hajókalandjuk során.

A felvételeket Az Ördög ügyvédje című blogon osztotta meg egy ismeretlen szerző, a rendszerváltás utáni magyar belpolitikában egyedülálló botrányt kavarva a képsorokkal és a hozzájuk kapcsolódó háttér-információkkal.

Ahogy a képekből látszik, az egyik videó 500, a másik pedig 400 ezer megtekintés fölött járt, amikor a Pornhub eltávolította a felületéről.

Pornhub
Forrás: 444
Pornhub
Forrás: 444
A weboldal által kitett tájékoztató szöveg szerint "a jogtulajdonosok kérésére" távolították el az inkrimináló videókat.

Ez azt valószínűsíti, hogy pornóoldalt az érintettek közül, személyiségei jogaira hivatkozva kereshette meg valaki, és kérte a felvételek törlését.

A horvát hatóságoknál is feljelenti az orgiázó Borkaiékat a Jobbik

Napjainkban a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotránya zajlik, ami túlmutat Borkai Zsolt, győri fideszes polgármester viselt dolgain - mondta el budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik szóvivője. Az ellenzéki képviselő szerint a kormánypárti városatya ügye betekintést enged a NER korrupciós mechanizmusába: "A visszaosztási gyakorlatba, a kamumegbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis a Fidesz és Orbán Viktor vezetésével működtetett maffiaállam sajátosságaiba."

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.