Egyszerre hét pesti helyszínen csaptak le a rendőrök és a TEK

Egyszerre hét pesti helyszínen csaptak le a rendőrök és a TEK

Negyvenkét rendőr 14 szolgálati autóval és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével csapott le 7 helyszínen Pest megyében - írja a Police.hu. Az akció 11 ember, a terjesztéssel gyanúsítható férfi, és vevőkörének 10 tagja előállításával végződött. A 48 éves férfi Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán és a fővárosi peremkerületben kereskedett pszichoaktív anyaggal.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/7y2omxBlllE.jpg?itok=XJEhBq_0","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=7y2omxBlllE&feature=emb_logo","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

"Kati", "kréta", "füst", és "kristály" néven futott nála az anyag, egy adagért 1000 forintot kért, a beszámoló szerint az elmúlt hónapokban több milliós jövedelmet könyvelhetett el. Sz. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, vallomást nem tett. Őrizetbe vétele mellett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást ellene.