A Tankcsapda szerint "jöttment senki szarházi köcsögök" mondják azt, hogy lefeküdtek a kormánynak a koncertekért

Tankcsapda
Rajongók a Tankcsapda zenekar autós koncertjén a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren 2020. május 29-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

A Tankcsapda videóban reagált arra, hogy egyes vélemények szerint azért tarthattak a hétvégén két autós-koncert is, mert az Orbán-kormány a kedvükért ennek megfelelően módosított a hatályos rendeleten.

Szerintük nem személyre szabott az a rendelkezés, hogy csak azon a két napon szabad az országban autós koncerteket tartani, amikorra a Tankcsapda már előzőleg úgyis hirdetett két ilyet.

"Itt igazából arról van szó, hogy mi kitaláljuk az ötletet, a Mol-nak mint főszponzorunknak pedig (…) nagyon tetszett ez az ötlet. Innentől kezdve egy rahedli emberen és ügynökségen keresztül elkezdődik ennek a szervezése. És valahogy, én megmondom őszintén, egyikünk sem tudja pontosan, hogy, de valahogy sikerült elintézni, hogy két napra – ahogy megtudtuk, teszt-jelleggel, hogy ki legyen próbálva, működik ez a rendezvény, beválik-e – meg tudjuk csinálni ezeket a koncerteket"

 - hangzott el a 41 perces videóban. 

Az együttes tagjai közölték: kikérik maguknak, hogy egyes jöttment senki szarházi köcsögök azt mondják róluk, lefeküdtek a kormánynak, miközben ők csak adni akarnak a közönségnek, akár a koncerttel, akár azzal, hogy a napokban összegyűjtöttek 2 millió 250 ezer forintot a koronavírus-járvány miatt rossz helyzetbe került debreceni családoknak.

Lukács Laciék nem vehetik el tőlünk a Tankcsapdát

Október 14-én jelent meg a Tankcsapda legújabb lemeze, a Liliput Hollywood - és olyan is lett. Persze most magamra vehetem majd Lukács Laci mérgelődő anyázását amiatt, hogy beleszólok alkotói szabadságába, de én inkább azt veszem magamra, amit az elmúlt húsz évben kaptam tőle; és ez nem a benzinkutas rock 'n' roll, hanem a nőről leforduló füves rocker művészi énképe egy pár koszos tornacipőben, a sokadjára felszívódó csaját keresve.

(Index)