A sorozatos botrányokba keveredett fideszes országgyűlési képviselő kampányol Koncz Zsófia mellett

A sorozatos botrányokba keveredett fideszes országgyűlési képviselő kampányol Koncz Zsófia mellett

Nyakunkon a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókerületében tartandó októberi időközi választás. A minden eddiginél agresszívabb kampányban minden lehetséges eszközt bevet a Fidesz, hogy saját jelöltjét, Koncz Zsófiát győzelemre segítse Bíró László összellenzéki jelölttel szemben, így például attól sem riadt vissza, hogy jogi úton próbálja megakadályozni a jobbikos politikus indulását. Jól tudják Orbánék, hogy a tét igen nagy, méghozzá a kormány kétharmadának szimbolikus lebontása, ami erőt és hitet adhat az ellenzéki szavazótábornak.

Nem várt helyről kapott “segítséget” Koncz, egy vasárnap délutáni kép tanúsága szerint ugyanis Kovács Sándor rúgta be a kampánymotort, akinek nevét az elmúlt hetekben egyre-másra kísérik a botrányok.

A fotón egyébként a Nyírcsaholyt 2019-től irányító fideszes polgármester, Magyar Csabáné is feltűnik.

Kampány a csapatommal🙂 Hajrá Koncz Zsófi! 🇭🇺🍊

Közzétette: Kovács Sándor – 2020. szeptember 20., vasárnap

Hogy mit tudunk eddig Kovácsról?

Információink szerint Kovács egyébként nem egyeztette pártjával az akcióját, egyszerűen csak megjelent Koncz Zsófia kampánycsapatával Szikszón, hogy jelenlétével demonstrálja párttársa melletti kiállását. Nagy kérdés, vajon mennyit plusz szavazatot hoz az október 11-i időközi választáson mindez Koncznak, ahogyan az is, vajon meddig lesz még elérhető Kovács Sándor Facebook posztja, miután fejükhöz kapnak a pártközpontban.