Pécsi autós üldözés: több rendőrautó is összetört

Pécsi autós üldözés: több rendőrautó is összetört

Gyorshajtót akartak megállítani a pécsi rendőrök, de a sofőr a jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhaladt. 

"A járőrök követni kezdték az autóst, aki menet közben érintőlegesen nekiütközött egy rendőrautónak, egy másik rendőrautó az autós miatt nekiment egy jelzőlámpának, a menekülő végül Pécsett, a Pákolitz István utca és a Szeptember 6. tér kereszteződésénél karambolozott egy harmadik, civil jellegű rendőrautóval" - írja a police.hu.

A férfi ezután kiugrott az autóból, futni kezdett, de a rendőrök elfogták. Később kiderült, hogy nincs jogosítványa és az elvégzett drogteszt pozitív jelzést adott.

A férfi ellen cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés és kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A hivatalos személy elleni erőszak elkövetését az ügyészség vizsgálja. A videók alapján összesítik a szabálysértéseket, ezért szabálysértési eljárás is indul ellene.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/N3EuY8OsNLw.jpg?itok=1wxoUBcZ","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=N3EuY8OsNLw&feature=emb_logo","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}