George Clooney ismét odaszúrt Orbánnak és a rendszerének

George Clooney ismét odaszúrt Orbánnak és a rendszerének

A kétszeres Oscar-díjas színész szerint Orbán Viktornak a továbbiakban sokkal nehezebb lesz, hogy igazolja rendszerét - írja a Népszava. Bár a hollywoodi sztár úgy gondolja továbbra is rengeteg a gyűlölet és hatalmas a megosztottság a világban, Joe Biden január 20-ai hatalomra lépésével alaposan megváltoznak majd a dolgok.

Clooney szerint azért éri meg szembeszállni Orbánnal, hogy a gyerekei jobb világban élhessenek

Címlap Clooney szerint azért éri meg szembeszállni Orbánnal, hogy a gyerekei jobb világban élhessenek George Clooney a Guardiannek adott interjút, melyben alapvetően új filmjéről beszélt, azonban Orbánról is említést tett. Mint fogalmazott: harcba keveredtem Orbán Viktorral - vette észre a 444.

Többek között a magyar miniszterelnök számára is sokkal nehezebb lesz hogy igazolja rendszerét, hiszen jelen állás szerint élete végéig Magyarország első embere marad, de nem lesz könnyű számára autoriter hangon megszólalni, ha nem olyasvalaki lesz a Fehér Házban, aki a nép ellenségének nyilvánítja a sajtót. Magyarán szólva Orbán nem példálózhat azzal, hogy az USA is ugyanazt csinálja, mint ő.

Clooney az Éjféli ég című új katasztrófafilmje kapcsán nyilatkozott, és azt is kifejtette, hogy a járvány vége közel lehet, köszönhetően a hatékony vakcináknak, amiket villámgyorsan fejlesztettek ki.

Most a magyar kormánynál a labda, kíváncsian várjuk ismét felveszik-e a kesztyűt a színésszel.

Azonnal tiltsák ki George Clooney filmjeit a magyar mozikból!

Mint az már egy sokk kíséretében ismeretessé vált minden honfitársunk számára az elmúlt napokban, Hollywood angyalarcú ördögi figurája, George Clooney, a NER-lovagok büszke királya, az EU demokráciát romba döntő migránspolitikájával Dávid és Góliát harcot folytató Orbán Viktor ellen intézett alattomos támadást egy interjú során.