Brenner Koloman Kövérnek: "Valóban hatalmas erők fognak megmozdulni 2022-ben, mert a polgárok leváltják őket!"

Tisztességes választás valóban nem lesz - de új, nemzeti egységkormány igen! - írja Facebook posztjában Dr. Brenner Koloman, az Országgyűlés jobbikos alelnöke.

Tisztességes választás valóban nem lesz - de új, nemzeti egységkormány igen! Kövér László házelnök úr, aki velem...

Közzétette: Dr. Brenner Koloman – 2020. december 28., hétfő

Az ellenzéki politikus úgy véli, Kövér László házelnök - aki már formailag sem képviseli a nemzet egységét - elkezdett arról keseregni, hogy a 2022-es választás nem lesz tisztességes.

Mint írja,

"Van ennek azért valami diszkrét bája, amikor már a 2018-as voksolásról is megállapították a nemzetközi EBESZ-megfigyelők, hogy szabadnak kis megszorítással lehetett a választást tekinteni, de tisztességesnek nem. Elég, ha csak a néppárti Jobbik akkori elnöke, Vona Gábor ellen folytatott lejáratókampányra, vagy a kommunista pártállami időket idézően azonos fejléccel megjelenő regionális lapokra gondolunk, a plakátháborúról, amelyben köztisztviselők szaggatták le a legnagyobb ellenzéki párt hirdetéseit, már nem is beszélve."

Kövér szerint "külső erők és Brüsszel" itt aztán majd jól beavatkoznak. A Jobbik képviselője megjegyzi,

"A nemzetközi helyzet fokozódik, és majd jönnek a jugoszláv békaemberek is, ugye?"

Brenner Koloman szerint ehelyett csak annyi látszik, hogy

"az együttműködő ellenzéki pártoknak a kiegyensúlyozottabb közvélemény-kutatások szerint már most nagyobb a támogatottsága, mint az egypárti túlhatalmat kiépítő Fidesznek. Pedig még el sem dőlt, ki lesz az előválasztáson győztes közös miniszterelnök-jelölt, és még el sem kezdtük a már készülő kormányprogramunk részleteit ismertetni."

A néppárti politikus leszögezte, "tisztességes választás tényleg nem lesz, mert továbbra sincsenek kiegyensúlyozott médiaviszonyok, a magyar polgárok 100 milliárdjából fenntartott "közmédiában" nem szólalhatunk meg mi, ellenzéki politikusok, és az államhatalomba beépült Fidesz erőfölénye miatt szó sincs tisztességes versenyről. De a lejtő pálya ellenére tud győzni az ellenzéki pártok együttműködése, mert a szavazópolgárok számára egyre egyértelműbb: a Fidesz álkeresztény és áldemokrata."

"Egyvalamit biztosan tudunk: a Jobbik, az ellenzék egyedüli jobbközép, keresztényszociális alapon politizáló pártjaként azért vesz részt a kormányváltás előkészítésében, s a majdan felálló nemzeti egységkormányban, hogy elhozzuk minden magyar polgárnak azt a jólétet és azt a szabadságot, amelyet mindannyian vártunk 30 éve"

- zárul a bejegyzés.