"Orbán mai ámokfutása röviden: kilépés az EU-ból, emberkísérletek orosz és kínai vakcinákkal, jogfosztás"

"Orbán mai ámokfutása röviden: kilépés az EU-ból, emberkísérletek orosz és kínai vakcinákkal, jogfosztás"

Orbán mai ámokfutása röviden: kilépés az EU-ból, emberkísérletek orosz és kínai vakcinákkal, jogfosztás

- írja Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője Facebookon reagálva Orbán Viktor Kossuth Rádióban adott interjújára, aki szerint sokat elmond a miniszterelnök mentális állapotáról a "ma reggeli ámokfutása". Érdekesnek találja, hogy miközben az Egyesült Királyság az EU-ból való kilépése és a járványhelyzet miatt történelme egyik legsúlyosabb válságát éli át, Orbán róluk venne példát, mert elhagyták az Uniót.

Orbán: február 1-jéig meghosszabbítják a korlátozó intézkedéseket

Február 1-jéig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Eddig 42519 egészségügyben dolgozót oltottak be, valamint hétvégén elkezdik a 150 főnél több idős lakóval rendelkező otthonokban is az oltásokat - tette hozzá Orbán.

A képviselő kiemeli, hogy miközben a nyugati világ amerikai és német vakcinákkal oltaná be az embereket szigorúan önkéntes alapon, addig Orbán ki tudja miféle orosz és kínai oltásokat akar látni, emberkísérletnek alávetve a magyarokat. Akinek pedig mindez nem tetszik, annak jó előre megígérte, hogy másodrendű polgár lesz és korlátozni fogják a jogait. Véleménye szerint mások se számíthatnak sokkal jobbra, ugyanis a korlátozásokat majd akkor oldják fel, ha Orbánnak kedve lesz, addig meg jobb, ha mindenki hozzászokik a jelenlegi élethez.

Nem is kell több szó, hogy lássuk ennek az őrült diktátornak a céljait: kivezetni Magyarországot az EU-ból és minél hosszabb ideig félelemben és korlátozások között tartani a magyar embereket, akárcsak egy ázsiai diktatúrában.

- folytatja Gyöngyösi, aki szerint Orbánt nem érdekli a magyarok egészsége, csakis a saját hatalmának megtartása lebeg a szeme előtt.

Bejegyzését azzal zárja a politikus, hogy

Európai parlamenti képviselőként azért dolgozom, hogy Orbán, Borkai, Kaleta és Szájer rendszere végre oda kerüljön, ahová való: a történelem szemétdombjára. Jólétet minden magyar embernek!

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.