A Vadászati Világkiállítás egyik épületének decemberre el kellett volna készülnie, jelenleg teteje sincs

A Vadászati Világkiállítás egyik épületének decemberre el kellett volna készülnie, jelenleg teteje sincs

A szarvasokat Svédországban helikoptereztető Semjén Zsolt tavaly augusztusban még arról értekezett, hogy 2021 tavasz végére megújul a Hungexpo a Vadászati Világkiállítás helyszíne. Ehhez képest az Átlátszó szerint akkora csúszásban vannak az építkezések, hogy a helyszínen látott tábla szerint, amin az állt, hogy a KÉSZ Építő Zrt. 2020 decemberére befejezi az új kongresszusi központot még tetővel sem rendelkezik.

A Twitter nekiment az Orbán-kormány CEU-s államtitkárának

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn azt közölte, hogy egyik napról a másikra csaknem 200 követőjétől fosztotta meg a Twitter. A kormányzat által csak Soros-egyetemnek nevezett CEU-n végzett Kovács Zoltán a Facebookon azt írta, az elmúlt napokban nagyon sok hír, elemzés és kommentár jelent meg a techóriások legújabb "hobbijáról", ami semmi másból nem áll, minthogy felfüggesszék vagy letiltsák a nekik nem tetsző - általában konzervatív, jobboldali - hangokat.

A terület revitalizációs programját 2019-ben kezdték meg, és állítólag 55 milliárd forintból valósul meg. Ahogy az pedig már várható volt, maga a rendezvény folyamatosan drágul: 2017-ben még 387,5 millióról volt szó, a lap szerint ez mára viszont már 67 milliárdnál járhat.