Metropol: összeesett egy ember Gődényék vírustagadó és 56-osokat gyalázó tüntetésénél

Metropol: összeesett egy ember Gődényék vírustagadó és 56-osokat gyalázó tüntetésénél

A Metropol számolt be arról, hogy Gődényék mai tüntetésének helyszínére ki kellett hívni a mentőt, mert egy ember összeesett.

Ahogy a lap némi eufemizmussal fogalmazott, Gődény György azért szervezte meg az összejövetelt, hogy támadja a kormány járványügyi-intézkedéseit. A korábbi kamupártos a Hősök terére invitálta táborát, akiket a rendőrök az Andrássy úton igazoltattak. A résztvevőknek még ez sem volt elég, összeölelkezve pózoltak és fotózkodtak a tüntetés szervezőivel - számolt be a lap. 

A felelőtlen tüntetés közben, a tiltakozóktól alig pár méterre egy ember rosszul lett és összeesett a Bajcsy-Zsilinszky úton, és a Metropol információi szerint utóbb kiderült róla, hogy covid-pozitív.

Ahogy arról megemlékeztünk, Gődény György nemcsak a valósággal áll hadilábon, de undorító módon az '56-os a magyar szabadságharcosok és mártírok emlékét is meggyalázta:

Miért nézi tétlenül a kormány, hogy az emberi butaságot szabadságjoggá formálják?

(Figyelem! Ez egy véleménycikk! A leírtak nem feltétlenül tükrözik a teljes szerkesztőség álláspontját, de fontosnak tartjuk, hogy helyt adjunk a kulturált és logikusan érvelő, vitaindító véleményeknek is.) Látom, Gődény megint tüntetni akar. Miért ne tenné, hiszen ezek most az ő percei.