Jobbik: Kiégett a propagandasajtó

Jobbik: Kiégett a propagandasajtó

"A fideszes propaganda parádés színvonaltalanságát mi sem bizonyítja jobban, hogy 12 óra leforgása alatt három megyei médiumtól is megkaptuk ugyanazokat a kérdéseknek álcázott vádaskodásokat, amit napi szinten mantráznak fideszes mamelukok" - írja közleményében a Jobbik.

Hozzátették, hogy van némi hiányérzetük: a többi Mediaworks-sajtóterméktől is epekedve várnák a megkonstruált kérdéseket, hadd lássanak tisztán, kik azok, akik lelkesen tolják a kormánypropagandát, és kik, akik csak amolyan tessék-lássék módon. "Nagy a verseny a szolgalelkű lakájmédiában, nem kéne lemaradni, nehogy valami hatalmi retorzió legyen!".

Mint írták: "még a jövő héten felelőtlenül visszarendelt óvodások és kisiskolások is tisztában vannak vele, hogy a Fidesz kérdésekbe fogalmazott vádjai csupán politikai trükkök – természetesen mi sem vagyunk oltásellenesek. Olyannyira nem, hogy a Jobbik politikusai élen járnak, illetve járnának a példamutatásban, csak éppen többségük még vár a sorára az oltási káosz miatt."

Kiemelték, hogy "Orbánék szemüvegén keresztül persze az, aki ki akar vizsgálni egy korrupciógyanús vakcinabeszerzést, illetve egy minden átláthatóságot nélkülöző engedélyeztetést, az rögtön „oltásellenes”. Persze valamivel el kell terelni a figyelmet például arról, hogy a kínai vakcinák beszerzésénél közvetítő Orbán-kormány közeli cég megtízszerezte árbevételét, miután nyélbe ütötték a kormányzati vakcinamutyit."

A Jobbik közleményében azt írta, hogy szeretnék arról biztosítani a "lakájmédia bértollnokait", hogy legkésőbb 2022-ben, az Orbán-kormány bukása után az új kormány egyik kiemelt feladata lesz, hogy az illetékes hatóságok együttműködésével rendkívül alaposan – minden büntetőjogi és korrupciós tényállásra kiterjedően – kivizsgálja a kínai koronavírus-vakcina beszerzésével és engedélyezésével kapcsolatos kormányzati tevékenységet.

"A néppárti Jobbik mindig és mindenben a magyar emberek érdekét tartja szem előtt, ellentétben azzal a kormányzati bizniszpolitikával és hazárdjátékkal, amely veszélybe sodorta és sodorja a magyar emberek életét, és közvetlenül felelős a sajnálatos világelső halálozásért."

"Azért küzdünk, hogy végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak" - olvasható a párt közleményében.