A "bátorak" szerencséje: Várkonyi Andrea néhány hónapja működő cége máris 127 milliót fialt

A "bátorak" szerencséje: Várkonyi Andrea néhány hónapja működő cége máris 127 milliót fialt

Elég szép számokat produkált a Mészáros Lőrinc menyasszonyának többségi tulajdonában lévő cég, a Whitedog Media Kft. - szúrta ki a leadott mérlegből a 24.hu.

Mint ismert, az egykori tévés műsorvezetőnő tavaly augusztusban hagyta ott a Life TV-t, majd saját vállalkozást indított, aminek székhelye pár hét után egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palota lett. Ezt követően a Mészáros Csoport a Whitedog Media Kft.-re bízta társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait.

Mint az adatokból kiderült,

a Gergely Judittal közösen birtokolt cég négy hónap alatt összesen 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el. A nyereségből Várkonyi Andrea 35 millió 250 ezer forint osztalékot vehetett ki, üzlettársának a tavalyi év után 11 millió 750 ezer forint osztalék jutott.

A vállakozás többi megrendeléséről nincsenek információk, így elképzelhető, hogy másnak nem is dolgoztak.

Mint megírtuk, a Forbers listája szerint az ország legvagyonosabb üzletemberévé avanzsáló egykori felcsúti gázszerelő öccse is fénysebességgel zárkózik fel a nagytestvér mellé és válik rapid milliárdossá: Mészáros János három nagy cége, a Pegazus Trade Kft., a Herceghalom Interat Zrt. és a Híd-Tám Kft. összesen 693 millió forint osztalékkifizetést eszközölt a tavalyi nyereségéből.

Mészáros Lőrinc öccse is hasít a közbeszerzéseken

A 24.hu írta meg, hogy a Mészáros János három nagy cége, a Pegazus Trade Kft., a Herceghalom Interat Zrt. és a Híd-Tám Kft. összesen 693 millió forint osztalékkifizetést eszközölt a tavalyi nyereségéből. Ami nem is csoda, hiszen Mészáros Lőrinc öccse fénysebességgel zárkózik fel a nagy testvér mellé és válik rapid milliárdossá, miután az elmúlt években egyre jelentősebb állami megbízásokat kapott, miközben céges érdekeltségei is szépen gyarapodtak számban is.