Legfontosabb tudnivalók a reptéri parkolásról (x)

Legfontosabb tudnivalók a reptéri parkolásról (x)

Végre lehet tervezni a nyári nyaralásokat külföldre is, akár távolabbi helyszínekre is. Vagy Európában maradva gyűjteni az élményeket, a repülésért rajongóknak pedig az újabb kilométereket. Hosszan tartott az utazási korlátozás, érthető, hogy a sok bizonytalanság után a repülős utazások száma erőteljes emelkedésnek indul.

A repülőjáratok és utazási célpontok kijelölésével a reptéri parkolást is érdemes átgondoltan megtervezni. A parkolóhelyet úgy kiválasztani, hogy az ne jelentsen kellemetlenséget a nyaralásról visszaérkezve egy esős nyári napon vagy késő éjszaka sem. Kár lenne, ha az annyira vágyott utazási élményt pár prózai dolog tenné tönkre.

Vár a világ, útra kelünk repülővel - de hol és hogyan érdemes parkolni?

A Liszt Ferenc Repülőtértől néhány percre található vecsési reptéri parkolónál maximálisan az ügyfelek igényeihez alakítják az igénybe vehető szolgáltatásokat. Kényelem, biztonság és kedvező parkolási díjak. Ezek a legfőbb jellemzők, emellett a 24 órás nyitvatartás és ügyfélszolgálat, valamint az alap technikai segítségnyújtás is fontos működési szempontok. 

A reptéri parkolás gördülékenysége fontos érv az autóval érkezők számára. Biztonságban tudni az autót az utazás idejére, majd a visszaérkezés után pár perc alatt az ingyenes transzferrel a gépkocsihoz érni rendkívül komfortos és megnyugtató érzés.

Gyors és egyszerű foglalási rendszerrel pillanatok alatt biztosíthatod a helyedet az utazás idejére az autód számára is. 

Ezek a legfontosabb teendők a reptéri parkolás indításához

Az online foglalást néhány egyszerű lépésben, pár utazási adat megadásával egyszerűen lehet intézni. Az indulási és érkezési dátumok, valamint a járatszám kitöltése után a foglalás végeztével automatikus email érkezik a megadott címre. A parkolási díj fizetésére a helyszínen készpénzben és bankkártyával van lehetőség.

A foglalási email tartalmaz egy útvonaltervező ajánlatot is, amit akár a Waze, akár a Google Maps applikációkkal el tudsz indítani, így könnyen odatalálsz a vecsési reptéri parkolóhoz. Itt a bejáratnál található irodánál pár perc alatt segítenek átpakolni a csomagodat a reptéri transzfer kisbuszba.

Vedd igénybe az ingyenes transzfert a parkoláshoz

Többnapos parkoláshoz gazdaságos reptéri csomagokból lehet választani, az ingyenes transzfer igénybevételéhez ne felejtsd el a járatszámot is megadni a foglaláskor. A parkolás megkezdésekor néhány adminisztrációs teendő után tíz percen belül már a Liszt Ferenc Repülőtér indulási szintjére érkezel, ahova az ingyenes transzfer szállítja az utasokat. Az indulási szint 7-es zónája a találkozási pont, ide visz és ugyanitt várja az érkezőket a kisbusz sofőrje. 

A kapkodásmentes utazás érdekében a járat indulása előtt 2-2,5 órával előbb érdemes a reptéri parkolóba érkezni.