A jakuzzi testreszabása kiegészítőkkel (x)

A jakuzzi testreszabása kiegészítőkkel (x)

Miután sikerült kiválasztani az igényeknek leginkább megfelelő jakuzzit, érdemes azt személyre szabni különféle kiegészítőkkel. Ezek a tartozékok nagymértékben fokozzák az élményt, és segítik a teljes kikapcsolódást. Továbbá megkönnyítik a mindennapi használatot, és a karbantartás hatékonyabbá tételéhez is hozzájárulnak. Cikkünkkel a kiegészítők kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani.

A masszázsmedence testreszabásához szükség van többek között thermotetőre, lépcsőre, kapaszkodóra, napernyőre és párnára. A választás során mindenképpen megbízható márka terméke mellett érdemes dönteni, ugyanis csak ebben az esetben garantált a minőség. A Caldera Spas kiváló minőségű tartozékai jó választásnak bizonyulnak, a segítségükkel egyszerűen egyedivé lehet tenni a medencét.

A thermotető szerepe

A különféle tartozékok közül a thermotetőnek van az egyik legfontosabb szerepe, ugyanis segít a medence vizét az emberi test hőmérsékletéhez közeli hőfokon tartani. A melegen tartásról az elektromos fűtőrendszer gondoskodik, amely körülbelül óránként bekapcsol, hogy pótolja az elvesztett hőt. Azonban ha a két használat között pontosan illeszkedő thermotető kerül a medencére, a víz kevesebb hőt fog veszíteni, és kevesebb energiára lesz majd szükség az újramelegítés során.

Ehhez elengedhetetlen, hogy a thermotető pontosan illeszkedjen, teljesen lezárja a vízfelületet, és ezáltal meggátolja a párolgást. Ráadásul domború a formájuk, amelynek köszönhetően lecsorog róluk az esetleges csapadék. Továbbá rendkívül tartós műanyagból készülnek, ezáltal hosszú éveken át megállják a helyüket.

A tetőemelőről is gondoskodni kell

Természetesen a thermotető mellé egy tetőemelőről is gondoskodni kell, amely egyenletesen és halkan működik. A fürdőlépcsőnek is fontos szerepe van, ugyanis biztonságosabbá teszi a medence használatát a ki- és belépés során. Érdemes olyan változat mellett dönteni, amely tökéletesen illeszkedik a jakuzzi stílusához, legyen azonos a színe a medence burkolatával.

Továbbá a szórakoztató rendszereknek is fontos szerepük van, ugyanis garantálják a kikapcsolódást, miközben az izmok regenerálódnak. Valóságos szórakoztatóközponttá lehet alakítani a segítségükkel az otthoni wellnessrészleget, ugyanis a jakuzziból irányíthatóvá válik a tévé és a rádió.

A nagy méretű napernyőnek is fontos szerepe van

Továbbá a jakuzzi által nyújtott élmény teljessé varázsolható a kapaszkodókkal, amelyek befelé is kifelé fordíthatóak, könnyen állíthatóak. Ez a különleges kiegészítő gondoskodik a biztonságról.

Az említettek mellett a nagy méretű napernyőnek is fontos szerepe van, igény szerint árnyékolja a masszázsmedencét, valamint az előtte lévő teret. A biztonság érdekében a lábazata a medence alá csúsztatható. Továbbá bizonyos időközönként a párnák cserélésére is időt kell szánni, ugyanis körülbelül 5-10 év alatt megfakulhatnak. Fontos, hogy mindig az adott modellhez illő párnát kell beszerezni.