A Fidesz a Jobbiktól várná a kvótaügy megoldását

A kormánypárt ma sem hagy minket móka és kacagás nélkül. 

A Fidesz véleménye szerint Vona Gábor pártelnök és a Jobbik "egy papírtigris", mert hónapok óta ígérgeti, hogy tesznek valamit a kötelező menekültkvóta ellen, de ez elmaradt.
 
A kormánypárt arra reagált csütörtöki közleményében, hogy Vona Gábor bejelentette: a Jobbik csatlakozik a Fidesz által kezdeményezett, a kötelező bevándorlási kvóták elleni aláírásgyűjtéséhez, de korrupcióellenes kérdésekkel egészítené ki az íveket.
 
A kormánypárt közölte: a Fidesz-KDNP által kezdeményezett "Védjük meg az országot" címmel induló aláírásgyűjtésnél mindenkit szeretettel várnak magánemberként, aki ellenzi az uniós kötelező betelepítési kvótát. Hozzáteszik: annak ellenére, hogy 
a Jobbik idáig semmit nem tett a probléma megoldására, 
örömmel veszik, hogy egyáltalán aláírásukkal segítik a Fidesz-KDNP munkáját. Igen, jól olvassa:
 
a kormánypárt egy ellenzéki párttól kéri számon, hogy nem oldott meg egy kormányzati problémát. 
 
 
A közlemény végén újra ledobják az "idegen érdekeket szolgáló" Jobbikról, és a Kovács Béla elleni vádakról, mint "Európa legsúlyosabb korrupciós ügyéről" szóló keddi kommunikációs atombombájukat.
 
Nem tudom, mit szednek a Fidesz sajtóosztályán, de nagyon remélem, hogy még jó ideig nem jönnek le az anyagról. Ebben a melankolikus, hűvös őszi időben a kormánypárt frakciójának közleményei jelentik a sárguló faleveleken átszűrődő fénysugarat, amely jelzi, hogy 
 
a magyar közéletből még nem halt ki a fergeteges, abszurd humor. 
 
Még, srácok, még, ne hagyjátok abba! Ne hagyjatok minket móka és kacagás nélkül az elmúlás évszakában!