Jobbik: álságos és cinikus, hogy Áder a rabszolgatörvény aláírása után boldog karácsonyt kíván

Az elnök teszi a fa alá. 

A párt szerint

„a Fideszre jellemző álságos és cinikus gesztus”, hogy az államfő a munkavállalóknak boldog karácsonyt kívánt, hiszen valójában tőle a magyar nép a rabszolgatorvényt kapja ajándékba. 

"Az ország többsége elutasítja a törvény embertelen, családellenes rendelkezéseit, de ez a fideszes urakat hidegen hagyja, hiszen nekik nem a nép érdeke, hanem csak a saját zsebük a fontos. Láttuk ezt már a migránsbiznisznél is, ahol, mint kiderült, a propagandával ellentétben jó pénzért a kormány bárkit beenged az országba" 

emlékeztet a Jobbik.

A párt leszögezi: ezek után még nagyobb intenzitással fog harcolni „Orbán Viktor korrupt és álnemzeti rendszere” ellen, és erre szólítanak fel "minden tisztességes magyar embert."

Áder János aláírta a rabszolgatörvényt

Az MTI szerint az államfő a honlapra felkerült nyilatkozatában ismerteti, hogy a módosítást - amit az Országgyűlés december 12-én fogadott el - három szempontból vizsgálta meg. Elsőként megállapította, hogy a módosítás nem ütközik az alaptörvény rendelkezéseibe, így jogszerű keretek között, alkotmányosan nem kifogásolható.