Andy Vajna neje elnézést kér a lúzer munkásoktól, kiknek nem telik gyémántra

Vajna Tímea azt írta, hogy csak a lúzer pasik becsmérlik őt és vannak kiakadva azon, hogy egy nőnek igenis gyémántra van szüksége.

Vajna Tímea (Palacsik Timea), Andy Vajna felesége. Valentin-napi Facebook posztjában néhány gyémánt ékszert posztolt, a következő kísérő szöveggel:

„Remelem minden no vmi hasonlott kapott Valentin napra! A gyemant orok! Minden no megerdemli a csillogast. Hamarosan kaphato lesz az altalam tervezett kollekcioval együtt. :)”

Csakhogy a polgárpukkasztó bejegyzés sokaknál kicsapta a biztosítékot, számos bulvármédia beszámolt arról, éppen ezért változtatott a szövegen:

„Koszonjuk az ekszereket a Caprice nak, amit az Operabálra kaptunk! Hamarosan kaphato lesz a Dorottya Diamond Palaceban az altalam tervezett kollekcioval egyutt:)
ui: sajnálom, hogy néhány újság csak botrányokkal tudja eladni a lapjait és elferdítve írnak le dolgokat. Aki picit is belelát ebbe, tudja, hogy ez az újságírás. Minden embert tisztelek és becsülök, de szomorú vagyok, hogy miket írtatok nekem:( ”

Tímea is hozzászólt egy „rajongója” kiírásához, aki Andy Vajna pénzkereseti módszereit, a szerencsejáték- és filmmogul kormányzati megrendeléseit kritizálta. A Bors szerint, Vajna Tímea azt írta, hogy csak a lúzer pasik becsmérlik őt és vannak kiakadva azon, hogy egy nőnek igenis gyémántra van szüksége.

Most a TV2-ben kért „először és utoljára” bocsánatot a félreérhető üzenet miatt, elmondta, hogy írása reklámcélú volt. Az ékszert pedig egy jótékonysági rendezvényen viselte.