Az M7-es völgyhídjának korlátjáról rángatták vissza az öngyilkosjelöltet

Az M7-es völgyhídjának korlátjáról rángatták vissza az öngyilkosjelöltet

Aggódó hozzátartozóktól érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére hétfőn este. A férfi egy családi veszekedést követően szánta rá magát a végzetes lépésre.

Egy Komárom-Esztergom megyei lakos egy családi veszekedést követően szánta el magát arra, hogy az M7-es autópálya részét képező Kőröshegyi völgyhídról a mélybe veti magát – számolt be a Police.hu. A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság főügyeletese, Baranyai Erika rendőr őrnagy több egységet is a helyszínre irányított, majd a mobiltelefonján kezdte keresni a 40 éves férfit, aki fogadta a hívást.

Az ügyeletes szóval tartott, míg társai a helyszínre siettek.

Az ügyeletes tiszt a helyzet súlyosságáról meggyőződve szóval tartotta az elkeseredett embert, míg az autópályarendőrök és a balatonföldvári körzeti megbízottak is a helyszínre értek. Csizmadia István rendőr őrmester és a rendőrökkel közösen szolgálatot teljesítő Istvánfi Péter polgárőr a korlát belső oldaláról, míg Mandurics Gábor rendőr főtörzszászlós és Fodor Lajos rendőr zászlós a korláton átlépve közelítették meg a bajbajutottat.

Kevésen múlt, hogy nem ugrott a mélybe.

A férfit a rendőrök a vállainál fogva átkarolták, visszahúzták, majd a járőrautóhoz kísérték, akit az esetet követően a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

(Címlapkép: A kőröshegyi völgyhíd ködben és napsütésben 2019. december 8-án. MTI/Varga György)