Jobbik-Konzervatívok: Az Orbán-kormány zöld lámpát adott a bevándorlásnak!

Jobbik-Konzervatívok: Az Orbán-kormány zöld lámpát adott a bevándorlásnak!

A Fidesz-kormány a kínai kommunistákkal együttműködve 500 ezer ázsiai vendégmunkást akar Magyarországra telepíteni. Erre hívja a fel a figyelmet, és ezt akarja megakadályozni az ellenzéki párt.

Míg a Fidesz migránsmunkások százezreinek betelepítésén dolgozik, a Jobbik-Konzervatívok a migráció minden formáját elutasítják – hangsúlyozta a párt sajtóközleménye. Szerdán vándorkiállítást indítottak, hogy egy Igazságfallal is bemutassák a valóságot az Orbánék által szervezett migrációról.

Rámutattak, hogy az Orbán-kormány hozzálátott nemzetellenes tervének megvalósításához:

Egyre több településen létesítenek munkásszállót, ahova tízezrével toborozzák a főként ázsiai migránsmunkásokat.

Ezek az emberek elveszik a magyarok munkáját, letörik az egyébként is alacsony béreket, és megbontják hazánk kulturális egységét – hangsúlyozták.

A Jobbik szerint azt, hogy Orbán is fél attól, hogy lelepleződik veszélyes tervük, jól mutatja, hogy a miniszterelnök a parlamentben is a magyar emberek szemébe hazudott a migránsmunkásokról, holott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján ő maga beszélt arról, hogy 500 ezer új munkaerőre van szükség. Ennek megfelelően pedig a Fidesz-közeli cégek vezérletével gőzerővel hozzá is láttak a toborzáshoz, majd a betelepítéshez.

A Jobbik-Konzervatívok az Orbán-kormánnyal ellentétben nem támogatja, hanem fellép a migránsmunkások betelepítése ellen a magyar munkavállalók érdekében!

Ázsiai migránsmunkások helyett normális bért kell adni a magyaroknak – emelte ki az ellenzéki párt sajtóközleménye.

(Címlapkép: Fischer Zoltán/MTI)