Meghalt Babicsek Bernát zenész

Meghalt Babicsek Bernát zenész

Az elsők között az Irigy Hónaljmirigy zenekar tette közzé saját Facebook-oldalán, hogy elhunyt a színészként és harmonikaművészként is ismert Babicsek Bernát.

Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmonikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának!

Babicsek Bernát haláláról hírt adott a Paddy and the Rats zenekar is, amelynek a fiatalon elhunyt zenész a tagja volt.

Nem tudom, hogy lehet egy ilyen dolgot elmondani... Ne haragudjatok, de nehezen találjuk a szavakat jelenleg... Borzasztó, felfoghatatlan tragédia történt. Testvérünk, barátunk, zenésztársunk, Babicsek Bernát (Bernie) elhunyt ma tragikus hirtelenséggel. Kérünk Titeket, gyújtsatok egy gyertyát ma érte és imádkozzatok a családjáért, hogy túlvészeljék ezt a feldolgozhatatlan helyzetet! Örökké a szívünkben leszel! SZERETÜNK BERNIE!

A Blikk információi szerint a 42 éves zenész lett annak a solymári lakástűznek az áldozata, amelyről szombat este lapunk is beszámolt. 

Babicsek Bernát 1979-ben született, Solymáron nőtt fel. Kiskora óta zenél, a Paddy and the Rats zenekar oszlopos tagja, Tabányi Mihály-díjas tangóharmonikás, színészként több filmben és televíziós sorozatban is szerepelt, játszott a Játékszínben, a Szkéné Színházban, a Ruttkai Éva Színházban, a Karinthy Színházban, a Turay Ida Színházban és a Pinceszínházban is. A Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokból is ismert volt.