Bana Tibor és Kepli Lajos is versenybe száll az alelnöki posztért

A Jobbik két országgyűlési képviselője, Bana Tibor és Kepli Lajos is jelezte indulási szándékát a hamarosan megtartásra kerülő tisztújításon.

Bana Tibor azt írja: Rengeteg biztatást, megerősítést kaptam, meghatározó személyek álltak mellém, ezért úgy döntöttem: belevágok. Az irány jó, a kapitány adott, már csak a jó szelet kell befogni a vitorlába a választási győzelemhez. Tisztelettel kérem tagtársaim támogatását ehhez a felelősségteljes feladathoz!

Kepli Lajos pedig így indokolta elindulását: "Számomra az igazi radikális nem sértődik meg, nem adja fel, nem megvehető, nem megfenyíthető, nem megtörhető. Hajlandó félretenni EGO-ját, háttérbe szorítani, csapatban dolgozni. A látszat-radikalizmust a legkönnyebb megsemmisíteni, hisz csak egy pszeudo-eszme, külsőség mély tartalom nélkül. A valódi radikálist félreállítani nem lehet. Anyagi javak felhalmozása nem érdekli, a pozíció csak végrehajtandó feladatot jelent számára. Nem sütkérezni jár a reflektorfénybe, nem hódol be senkinek, nem keresi mások kegyeit. A cél lebeg szeme előtt, s ez a cél maga az út."