Dokumentumokkal cáfolja Bíró László a Fidesz sajtó vádjait

Dokumentumokkal cáfolja Bíró László a Fidesz sajtó vádjait

Én Bíró László vezetése alatt dolgoztam a varrodában és minden hónapban ki lett fizetve a munkabérünk.

- mondta Kurucz Béláné Kormos Erzsébet az N1TV összeállításában. Előzőleg évekig dolgozott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csernely varrodájában amit egy rövid ideig valóban Bíró László igazgatott, de mint hangsúlyozta, Bíró László mindig betartotta amit ígért.

Ahogy minden egyes dolgozóval külön elbeszélgetett, hogy miként lehetne jobban üzemeltetni a varrodát, vagy hogy mi a problémáik, szóval szóval én őt egy végtelenül tisztességes embernek ismerhettem meg.

- hangsúlyozta Kurucz Béláné, Kormos Erzsébet.

Korábban egyébként az Alfahír is beszámolt az ügyről és a lapunknak nyilatkozók is cáfolták a Hírtévében és a Magyar Nemzetben megjelent vádakat.

A csernelyi varrodát amiról a kormánysajtó olyan hangzatosan tálalja a dezonformációkat valójában mi mentettük meg.

- reagált az N1TV-nek Bíró László, a kormánypropagandisták vádjaira.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/8XP8wENLzpw.jpg?itok=EL88yYx1","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=8XP8wENLzpw&ab_channel=nemzeti1tv","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

A Szibilló kft-nek akkoriban millió forintos adótartozása volt amikor a szociális szövetkezetnek sikerült azon a vidéken találni egy varrodát. Dokumentumokkal bizonyítottam, hogy a munkaügyi bíróság is megítélte, hogy az említett időpontban 2016-ban ki lett fizetve minden munkabér és az is, hogy 2016 május 31-ig minden járulékot, adóterhet és bérköltséget kifizettem. Ez pedig azt jelenti, hogy a korábbi tartozásokért nem én vagyok a felelős.

- jelentette ki Bíró László, aki a borsodi 6-os számú választókerület közös ellenzéki jelöltje, az október 11-én tartandó időközi országgyűlési választáson.