Idő előtt hagyta abba a drogelvonót a férfi, aki Horvátországban 150 km/h-val szállt bele a magyar család autójába

Idő előtt hagyta abba a drogelvonót a férfi, aki Horvátországban 150 km/h-val szállt bele a magyar család autójába

Az Infostart írja a Jutarnji információi alapján, hogy az a férfi, aki múlt héten 150 kilométer/órás sebességgel durrantott bele a várakozó magyar család autójába a varazsdi fizetőkapunál, nem csinálta végig a drogrehabilitációs kúrát, annak vége előtt elhagyta az intézetet.

"Senki se tudja, hogyan férhetett hozzá a BMW-hez, amit ráadásul tavaly novemberben kellett szervizelni egy másik baleset miatt"

- ezt a 35 éves férfi családjának egyik ismerőse mondta a horvát lapnak.

Drogozott a BMW sofőrje, mielőtt beleszállt a magyar család autójába | Alfahír

A hatóságok megállapították, hogy horvát autópálya egyik fizetőkapujánál nagy sebességgel a magyar család autójába hajtó BMW sofőrje kábítószer és gyógyszer hatása alatt állt a baleset pillanataiban - írja a 24.hu. A baleset előtt nem is fékezett, a férfi ellen büntetőeljárás indult, vasárnap újra letartóztatták.

A férfi szervezetében háromféle drogot is kimutattak a baleset után:

  • amfetamin
  • diazepám
  • GHB (gina)

Az autó sofőrje a történtek után az apját hívta fel, akivel sokkos állapotban közölte, hogy embereket ölt meg. Szerencsére ebben tévedett, a 38 éves magyar férfit, valamint szintén 38 éves feleségét és nyolcéves gyermeküket válságos állapotban szállították kórházba, de a legfrissebb hírek szerint már túl vannak az életveszélyen.