Drogozott a BMW sofőrje, mielőtt beleszállt a magyar család autójába

Drogozott a BMW sofőrje, mielőtt beleszállt a magyar család autójába

A hatóságok megállapították, hogy horvát autópálya egyik fizetőkapujánál nagy sebességgel a magyar család autójába hajtó BMW sofőrje kábítószer és gyógyszer hatása alatt állt a baleset pillanataiban - írja a 24.hu. A baleset előtt nem is fékezett, a férfi ellen büntetőeljárás indult, vasárnap újra letartóztatták.

A magyar férfi súlyos feji és mellkasi sérüléseket szenvedett, belső szervei is sérültek, de állapota stabil, miután magához tért, a feleségét és gyermekét kereste. A kisfiú is túl van a sokkos állapoton, vasárnap már rajzfilmet nézett. Az anyát másik kórházba vitték, telefonon tudott beszélni a férjével, de találkozásra az állapota miatt egyelőre nincs lehetőség.

Telefonált a horvát BMW-s, aki belecsapódott a háromtagú magyar családba | Alfahír

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú gépjármű - számolt be a részletekről a helyi sajtó pénteken. A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára az M1-nek azt mondta: egyikük sincs életveszélyben, állapotuk stabil.