Még mindig itt tart Tarlós István Budapestje: fényes nappal, a nyílt utcán ürítkezett egy félmeztelen nő a belvárosban (18+)

Még mindig itt tart Tarlós István Budapestje: fényes nappal, a nyílt utcán ürítkezett egy félmeztelen nő a belvárosban (18+)

Kórkép és kordokumentum az esetről készült videó.

A Blikk nyilvánosságra hozott egy olvasójuk által beküldött videófelvételt, melyen gusztustalan jelenet játszódik le a Dohány utcai zsinagóga környékén.

Egy nagy valószínűséggel hajléktalan nő előbb egy szál melltartóban és szoknyában ücsörög egy padon, majd egyszer csak felkel, és nemes egyszerűséggel

az ülőalkalmatosság mögötti zöldterületre szarik.

A gyomorforgató cselekményt szerencsére az itt megtekinthető videón pont kitakarja egy kuka - ettől függetlenül a felvételt csak edzett gyomrú olvasóinknak ajánljuk -, de a járókelők népes táborának végig kellett néznie a közszeméremsértéssel egybekötött köztisztasági szabálysértést.

Lehet erre azt mondani, hogy ez a budapesti élet szerves velejárója, már snassz vagy prüdéria felháborodni rajta, amikor nap mint nap, a főváros összes kerületében megtörténik valami hasonló.

De épp az mutatja a legjobban, hogy a rendszerváltás óta egyik városvezetésnek sem sikerült kivakarnia a balkáni állapotokból a magyar fővárost, hogy a lakosság jó része megszokottnak, sőt teljesen természetesnek tekinti, hogy el kell viselnie az ilyen hányinger keltő jelenségeket. Hiszen "ezen úgysem lehet változtatni".

A magát minduntalan a Demszky-éra kényelmesen üthető, ugyancsak színvonaltalan fertőjéhez mérő, húde rendpárti, a hajléktalan kérdést erőből megoldani igyekvő Fidesznek és Tarlós Istvánnak mindenesetre nem sikerült.