Megműtötték azt a 14 éves srácot, akit osztálytársa késelt meg

Megműtötték azt a 14 éves srácot, akit osztálytársa késelt meg

Otthonról hozta azt a konyhakést a 14 esztendős Rajmund, aki egy lány miatt haragudott meg osztálytársára annyira, hogy megkéselte. A hírek szerint több diák is tanúja volt az esetnek, ám az elején maguk sem hitték, hogy nagy a baj egészen addig, amíg az megkéselt osztálytársuknak el nem kezdett ömleni a vére.

A Blikknek nyilatkozó egyik szemtanú azt mondta, hogy 

"egy csaj miatt pattantak össze. Ugyanazt a lányt szerették, az utóbbi időben rengeteg volt a feszültség közöttük. Úgy tudom, a szúrás előtt Rajmund félrehívta a másikat a terem egyik sarkába, hogy beszéljenek. Aztán a többiek azt látták, hogy az áldozat ordít, majd rohan a folyosóra. Először azt hittük, hülyéskednek, de aztán azt ordította, hogy „mentsen meg valaki, mert meghalok!"

A késelő diák magatartásával a Blikk információi szerint többször is akadt probléma. Áldozatát vagány, de tisztelettudó srácnak írták le ismerősei. A családok nem kívántak nyilatkozni, de az Iskola intézményvezetője küldött egy írásbeli választ a sajtó megkeresésére. Ebben arról írt, hogy semmi előjele nem volt a támadásnak, a sérült diákot pedig az osztályfőnöke kísérte el a kórházba.

"Az érintett osztály tanulóihoz pszichológust kértünk, hogy az eseményeket minél hamarabb feldolgozhassák. Az intézmény másik épületében teljesít jelenleg iskolaőr szolgálatot, de az esemény után ebbe az épületbe is kérni fogjuk a szolgálat teljesítését. Mindannyiunk számára hosszabb időbe fog telni a feldolgozás"

– írta az intézmény vezetője.