Cigányokat ijesztgetett a fideszes – a Jobbiktól köteles bocsánatot kérnie

Turiné Orosz Margit köteles levélben elnézést kérni a Jobbiktól a nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzott valótlan állításai miatt.

A jogerős ítélet szerint Turiné Orosz Margit köteles levélben elnézést kérni a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól a nyilvánosságra került hangfelvételen elhangzott valótlan állításai miatt. Aki nem hallotta volna még esetleg az ominózus hangfelvételt, az most megteheti:

A Jobbik pedig várja Turiné Orosz Margit volt fideszes képviselő asszony bocsánatkérő levelét. A felvétel tanúsága szerint Turiné Orosz Margit, a kormánypárt volt városi képviselője cigányokat győzköd és párhuzamosan von kérdőre azért, mert szóba álltak a jobbikos képviselőjelölttel. A volt képviselő a hangfelvétel tanúsága szerint a Jobbikot vádolja azzal, hogy pénzt osztott a cigányok között azért, hogy a pártra szavazzanak, ám ezt még a cigányok is hitetlenkedve fogadják.

Turiné Orosz Margit a felvételen azzal fenyegeti a cigányokat, hogy ne higgyék azt, ha jóban vannak egy jobbikossal, akkor nem fogják bántani. Sőt, azzal fogják kezdeni.
A beszélgetés során a cigányok váltig állítják, a Fidesz pénzt osztogatott a cigányok között. Hallom te is osztogatol a pénzt - mondta az egyik cigány nő. „Eladó holmi nincsen, de ajándékba is tudok adni, csak látnám, hogy ide szavaztok...” - válaszoltaTuriné Orosz Margit többek között.