Dániel Péter megszólalt: a nép letérdelt Orbán elé, mert ünnepli ezt a szar magyar focit

Facebook-bejegyzésében ezt írta:

Döbbenten, dermedt lélekkel figyeltem, ahogy ma a szerencsétlen magyar nép szinte egy emberként térdelt le a diktátor lába elé. Mert bizony ezt tették, amikor a ma esti, pitiáner és érdemtelen foci győzelmet éltették. Hitetlenkedve figyeltem, ahogy eddig általam értelmes embernek, karakán, kritikus demokratának tartott egyének is extázisban ünnepelték ezt a szar magyar focit. Azt az átkozott magyar focit, amely az orbáni diktatúra egyik legfőbb jelképévé vált. Azt az ócska, százszorosan túlfinanszírozott, mégis harmatgyenge focit, amely miatt emberek tömegei nyomorognak, amely miatt műtétek maradnak el és gyermekek éheznek. Akik ma ezen hitvány győzelmen lelkendeztek, azok sajnos az orbáni diktatúra felelőtlen és önkényeskedő ámokfutásán is lelkendeztek. Azok a magyar miniszterelnök magánstadionját, fűtött gyepét és ezt az egész, értelmetlen és jogsértő közpénz pazarlást is éltették ma este. A magyar nép megérdemli a sorsát. A diktátor pedig gúnyos mosollyal figyeli ostoba alattvalóit... Jó éjszakát!

Később aztán egy kommentben igazat adott Kertész Ákosnak, vélhetően arra a korábbi kijelentésére utalva, hogy "a magyar genetikusan alattvaló":

"Kertész Ákos barátomnak mindenben igaza volt...és persze nekem is, amikor elhagytam azt az ezerszer elátkozott, istenverte magyar ugart."

Frissítés! 

Az ügyvéd úr szakmailag is értékelte a meccset:

Szerintem egyébként a ma esti meccs két gyenge csapat pitiáner tusakodása volt, amelyet a magyar válogatott a bíró durva hibái miatt nyert meg ilyen könnyen. A tragédia, hogy Orbánék most ezzel a szánalmas győzelemmel próbálják majd igazolni minden eddigi hülyeségüket, a stadion-építési ámokfutást és a többi baromságukat is. Amúgy pedig a magyar csapat simán ki fog esni.