Feketék, menjetek haza Afrikába!

Mondja egy európai fekete. 

Kemi Seba szélsőjobboldali, és hithű rasszista. Igaz, az ő teóriája szerint a felsőbbrendű fajt az afrikaiak alkotják. Éppen ezért nem örül annak, hogy rassztársai milliószámra kelnek útra, és hagyják el szülőföldjüket, hogy a dekadens, alsóbbrendű fehér ember uralta Európába jöjjenek. A 2006-ban betiltott KA Törzs nevű radikális fekete szervezet alapítója és vezetője szerdai Facebook-bejegyzésében azt írja: a tömeges migráció nem más, mint az afrikai népek függetlenségi küzdelmeinek feladása. 
"Elődeink azért küzdöttek, hogy megtörjék a Franciaországtól és a Nyugattól való függést. Szomorú látni, hogy most azokba az országokba vándorlunk, amelyek ellen apáink harcoltak." 
Seba arra bátorítja azokat, akik "szeretik a szülőföldet", hogy térjenek haza Afrikába, hogy "őseink földjén tegyék hasznossá magukat, és segítsenek felemelni a népünket". Úgy véli, a gyarmatok függetlenné válása után a korrupt helyi oligarchák "mindent megtettek, hogy elpusztítsanak minket". "Ám mi nem bújhatunk emögé, vissza kell térnünk, hogy segítsünk a sajátjainkon." - szögezi le. 
Fejezzük be elődeink munkáját, menjünk haza, hogy elvégezzük a munkát, amit ők elkezdtek, hogy beteljesíthessük sorsunkat!
 - zárul bejegyzés, amely olyan veretesre sikeredett, bármelyik fantasy regény csatajelenete előtti beszédként megállná a helyét. 
 
Kemi Seba egyébként nem ma kezdte a szakmát. A 33 éves, benini bevándorló szülők gyermekeként Strasbourgban született aktivista már 18 évesen csatlakozott az Iszlám Nemzet nevű antiszemita fekete szervezethez. 23 évesen már megalapította saját szervezetét, a KA Törzset. A csoport 2006 májusában került a lapok címlapjára, amikor Párizs zsidó negyedében felvonulva azt követelték, hogy "tisztítsák meg a várost a buzi zsidóktól." Két hónap múlva persze jól fel is oszlatták őket. 
 
Seba azonban nem hagyott fel a politikai aktivitással, 2007-ben "politikai programot" hozott nyilvánosságra, amelyben Afrika nyomorúságos helyzetéért, a Világbankot, a Nemzetközi Valutaalapot (idáig azért nagyjából érhető is), valamint valamilyen nehezen magyarázható oknál fogva  Egészségügyi Világszervezetet okolta. Ezek a szervezetek szerinte a cionisták kezében vannak, akik
olyan ürülékkel szennyezett életkörülményeket kényszerítenek Afrikára és a diaszpórára, hogy ahhoz képest az auschwitzi koncentrációs tábor földi paradicsomnak tűnhet".
Persze több se kellett a francia ügyészégnek, ezért a mondatért ráhúzták a "holokauszttagadás" vizes lepedőjét, és nyolc hónap felfüggesztett börtönre ítélték. 
 
Azóta a világsajtóban nem nagyon lehetett hallani róla, bár a Facebookon azért szépen építgeti magát, már közel 110 ezer követője van, ami azért még Franciaországban sem annyira kevés. Mostani bejegyzése után könnyen lehet, hogy az antiszemitizmus és a homofóbia után a rasszizmus és az idegengyűlölet vádját is begyűjtheti eddigi trófeái mellé.