Fűszer, ami mindennek az alapja (x)

Fűszer, ami mindennek az alapja (x)

Tudjuk, nem elég megszerezni, meg is kell tartani. Sokszor ez még nehezebb feladat, ez talán nyilvánvaló is. Bár az élet jó néhány területén megállja a helyét ez a kijelentés, mégis kiemelten igaz a párkapcsolatokra. Sokan tisztában vannak ezzel a tézissel, ám mégis beleesnek a párkapcsolatok fő csapdájába: nem tesznek semmit azért, hogy a lángot őrizzék.

Egy idő után minden megszokottá válik. Néha akár unalmasnak is mondható egy-egy stabil párkapcsolat. Pedig nem biztos, hogy az éppen rossz. De mégis valami mintha hiányozna: az az icipici fűszer, amit a megszokások jóval erősebb ízvilága könnyen elnyom. Már ha hagyja.

Ezért érdemes folyamatosan táplálni a lángot, mert feléleszteni bizony sokkal nehezebb. Nem csupán Valentin-napon kell romantikázni, hanem bármikor, amikor lehetőség adódik rá. Ha pedig kifogyott volna az ötletekből, akkor a Lotus Therme Hotel & Spa romantikát ígérő programjait érdemes választani, melyek segítségével kitörhet a megszokásból.

Szürke hétköznapok

Mindenki hajlamos beleragadni a hétköznapokba. Munka, suli, edzés, bevásárlás, vacsorafőzés, mindenféle intéznivalók tömkelege. Csak győzzön az ember a végére érni a heti teendőinek. Nem csoda, ha a legtöbben estére enerváltan esnek be az ágyba a párjuk mellé.

Egy bókra, virágra, vacsora közbeni meghitt beszélgetésre vajmi kevés az esély a legtöbb párkapcsolatban a napi robot mellett. Pedig nagyon nagy szüksége lenne rá mindenkinek, akkor is, ha ezt nem mondják ki mindig.

Igen, ezek azok a bizonyos szürke hétköznapok, melyeket egy idő után bárki monotonnak érezhet, s melyekből időről időre ki kell törni a boldogság elérése érdekében.

Színezze hát ki!

Na, de hogyan? – teszik fel sokan a kérdést. Nem olyan egyszerű ám! – jön is rá az első kifogás. Semmi sem egyszerű, s talán éppen ezért olyan jó végül minden, ami mégis megvalósul.

Ami fontos, arra mindig jut idő, ahogy a bölcs mondás tartja. Ha jól szeretné érezni magát a párkapcsolatában, ha örül, mert a kedvesét boldognak látja, ha energiától duzzadva indítaná a következő hetet, akkor bizony tenni kell érte. Akár csupán apróságoknak tűnő dolgokkal is.

Életünk egyik legnagyobb értéke az idő. Megfizethetetlen és visszafordíthatatlan. Legyőzhetetlen és pótolhatatlan. Ha valakire időt szánunk, az a legnagyobb ajándék a számára. Még akkor is, ha csak később fogja igazán értékelni.

Mondják azt is, hogy az idő, mindent megszépít. De tegyen azért, ne szürke, hanem színpompás legyen a párjával közösen eltöltött idejük. A fotókkal ellentétben a kellemes emlékeket nem fakítja meg az idő.

Így színezze ki!

Talán nincs jobb ajándék egy pár számára, mint az, amikor kettesben lehetnek, és végre róluk szól minden. Amikor igazán megélhetik a pillanatot egymással, és feledhetik a hétköznapok sokszor nyomasztó terheit a feléjük irányuló törődés, kényeztetés hatására.

Jó olykor elbújni kicsit a zajoktól, feloldani a belül felgyülemlett stresszt. A testi és lelki felfrissülés talán egyik legjobb módszere a Lotus Therme Hotel & Spa wellnesshotel romantikus kikapcsolódása.

Ez az a hely, ahol visszanyerheti energiáit. Ahol ismét jut idő meghitt beszélgetésekre egy romantikus vacsora mellett. Ahol egész testet érintő vagy kozmetikai arckezelések révén fiatalodhatnak. Ahol masszázsok, szaunaszeánszok által frissülhetnek.

Emlékezzen rá: ami fontos, arra mindig kell, hogy jusson idő!