Gyakorta, óriási kedvezményekkel Vizoviczki szórakozóhelyein mulatott a Fidesz utánpótlás csapata

Rogán ebben az időben a Fidelitas elnöke volt, de természetesen nem ismerte a tulajt. 

Mikor a sajtóhírek alapján az derült ki, hogy „minden valószínűség szerint” Rogán Antal és Vizoviczki László elég komoly kapcsolatokat ápol egymással, akkor Vizoviczki kiadott egy közleményt, hogy őt még csak látásból sem ismeri Rogán – emlékeztetett Szilágyi György majd feltett egy elég érdekes kérdést:

Ha egyszer nem állnak kapcsolatban, akkor Vizoviczki mégis honnan a viharból tudja azt, hogy Rogán látásból ismeri -e őt vagy sem?

A néppárti politikus egyébként is hihetetlenek tartja azt, hogy az egykori V. kerületi polgármester és a belváros elbukott „császára” nem ismerhette egymást.

Már csak azért is hihetetlen, mert Rogán ebben az időszakban a Fidelitas alelnökeként politizált, a Fidesz utánpótlás csapata pedig rendszeresen tartott rendezvényeket, bulikat a Vizoviczki-féle szórakozóhelyeken.

Szilágyi elmondása szerint ráadásul a Fidelitas a Club Prestigeben, a Moulin Rougeban, a Hajógyári-szigeti Dokkban ötven-hatvan százalékos kedvezménnyel bérelt helyiségeket, fogyasztott alkoholos italokat. Szerinte az az életszerű eljárás, hogy az ilyesfajta árengedmények letárgyalásához ismerni kell a tulajdonost. A jobbikos országgyűlési képviselő tanúvallomásokra hivatkozva hozzátette, hogy ezeken helyeken rendre előkerült a drog és megjelent a prostitúció is. Egy rendőrtanú azt állította, hogy Vizoviczki bennfentes, szinte baráti kapcsolatban állt fiatal politikusokkal, utóbbiak a szórakozóhelyeken VIP-ellátásban részesültek. Egyébként örült mindenki, hogy ezeken a helyeken nem kell számítani rendőrségi razziákra, vegzálásokra.

Szilágyi a sajtómunkatársak fantáziájára bízta azt, hogy mi történhetett az ominózus VIP-boxokban. De, a Jobbik arra is keresi a feleletet, hogy kik lehetnek azok a fideszes politikusok, ha vannak ilyenek  – a tanúvallomások alapján vannak – akikről szexmunkásokkal készítettek közös felvételeket?