Gyöngyösi: A megtakarítások megsarcolásával a Fidesz nyíltan elárulta a magyar középosztályt

Gyöngyösi: A megtakarítások megsarcolásával a Fidesz nyíltan elárulta a magyar középosztályt

"Igazi kommunista lépés, amilyet az elmúlt 30 évben eddig csak szocialista kormányok tettek" - reagált a kormányzati lépésre a Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője.

A Fidesz cserben hagyta a magyar polgárságot- ezzel a felütéssel kezdte csütörtöki Facebook-posztját Gyöngyösi Márton. A Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője emlékeztetett: a Fidesz mostantól a 15 százalékos személyi jövedelemadó mellett immár 13 százalékos szociális hozzájárulási adót is kivet a megtakarításokra július 1-től.

Ez a magyar középosztály nyílt elárulása, és a becsületes munkával megszerzett vagyon átlapátolása azok zsebébe, akik munka helyett csak a markukat tartják

- bírálta a kormányzati adóemelést Gyöngyösi, hozzátéve:

"Igazi kommunista lépés, amilyet az elmúlt 30 évben eddig csak szocialista kormányok tettek."

"A Fidesz cserben hagyta a magyar polgárságot. A Jobbik-Konzervatívok viszont a középosztályt, és az életüket a tanulásra és szorgalmas munkára alapozó embereket támogatja" - fogalmazott Gyöngyösi Márton, aki az erről szóló videójában rávilágított, hogy az Orbán-kormány most ugyanúgy mélyütéseket mér a magyar középosztályra, akárcsak 15 éve a Gyurcsány-éra.

(Címlapkép: Unsplash)