Győrben egyszerűen elviselhetetlenek a fiatalok!

Dohányoznak! Hangoskodnak! Van, hogy még szemetelnek is!

"Nem bírnak halkan beszélgetni, mindig ordítani kell? Szeretnénk aludni, sok az idős ember. Szemetet is hagynak. Sörösdobozok a padokon, a fűben. Jó lenne, ha megváltozna a helyzet, mert nem igazán van nyugalmunk" - panaszkodott a Kisalföldnek egy környékbeli, neve elhallgatását kérő lakó, és remélem, miközben olvasták szavait, Önök is elképzelték a Szomszédok zenéjét, meg valami képzeletbeli folytatást, miszerint "régen még nem hangoskodtak a fiatalok, tudtuk az illemet. Ha ilyet tettünk volna, kapunk egy nyaklevest. Tudtunk halkan is beszélni, de boldogok voltunk, és emberek lettünk."

A cikkből egyébként kiderül az is, hogy mióta bekamerázták a teret, jóval biztonságosabb lett, de a hangzavaron ez se segített. És javuló biztonság ide-vagy oda, a lapnak panaszkodó idős hölgy leszögezte, hogy sötétedés után azért most se mer arra menni, mert jobb félni, annyi minden volt már arrafelé.

A járókelők inkább elhomályosítják az arcukat, nehogy rájuk kiabáljanak a "fiatalok" (Forrás: Google Street View)

A lap az elviselhetetlenség határát súroló döbbenetes események miatt megkereste a helyi rendőrséget is, akik elmondták, hogy a bulik idején mindig fokozott a rendőri jelenlét.

A kérdés csak az, hogy akkor miért nem szólnak rá a szemtelen suhancokra?!

Én egyébként azt hittem, ilyen cikkek már vagy 15 éve nem születnek, a jövőben többet kéne olvasnom a megyei sajtó gyöngyszemeit.