Ha most fogad Vonára, még nagyot szakíthat

Az egyik legnagyobb online-szerencsejáték szolgáltatónál most fogadni lehet arra, hogy ki lesz 2018-ban a magyar miniszterelnök.

Aki ismeri az online szerencsejátékot, az jól tudja, hogy a nyereményszorzók folyamatosan változnak, ezért nagyon fontos az időzítés. Ugyanakkor az oddsok tanulmányozása során arra is fel kell figyelni, hogy melyik esetben érdemes kockáztatni.

Hiába nagy a várható nyeremény összege, ha a kívánt eredmény valószínűsége minimális.

A vonatkozó listán öt név szerepel.

A lista

Orbán Viktor 1,08-as szorzóval áll az első helyen, azaz 1000 forintos tét mellett mindössze 80 forinttal lennénk gazdagabbak. Ezzel szemben Vona Gábor már jobb befektetésnek tűnik a maga 6,5 szorzójával. Ezer forintból a Jobbik elnöke hatezer-ötszáz forintot hozna vissza. (Ugyanakkor, ez az odds várhatóan csökkenni fog, amint az a választási eredményekből is kitűnik, vö.: Kocsord).

 

Érdekes, de Lázár János foglalja el harmadik helyet. A Fidesz meghatározó politikusa bár saját bevallása szerint nem lenne kormányfő, de ha Ön a kancellária miniszterre tenne, és a tippje bejönne, a tétje tizenegyszeresét nyerné meg. Jellemző, hogy az irodánál esélyesebb Lázár, mint a szocialista Tóbiás József (18,00), illetve Gyurcsány Ferenc (25,00).

Legnagyobbat akkor szakítana, ha a fent nevezett politikusokon kívül más valaki nyerne 2018-ban, ez 81-szeres pénzt jelentene. De vajon ki lenne az?

"Bár a magyar politika Andy Vajna minden igyekezete ellenére nem szerencsejáték, az oldal fogadómesterei az ellenzéki erőviszonyokat jól mérték fel"

– reagált a Borsnak Vona. A Jobbik elnöke szerint pártja a Fidesz egyetlen esélyes kihívója, bár – tette hozzá – fogadás helyett inkább arra buzdítaná az embereket, hogy kö­zösen javítsanak Magyarország oddsain, lenne tennivaló az egészségügy, az oktatás terén.

[[nid:185221]]