A Jobbik Budapest 13. számú választókerületében Nemes Gábort támogatja az előválasztáson

A Jobbik Budapest 13. számú választókerületében Nemes Gábort támogatja az előválasztáson

Budapest 13. számú egyéni választókerületében a Jobbik a DK-s Nemes Gábort támogatja - közölte Jakab Péter a közösségi oldalán.

Régóta azt az elvet valljuk, hogy ha a helyzet úgy hozza, hogy le kell ülni, akkor le kell ülni egymással - ezen nem múlhat a kormányváltás. Mi megtettük ezt a lépést, mert Budapesten, Árpádföldön, Cinkotán, Mátyásföldön, Rákosszentmihályon, Sashalmon és Alsórákoson is változást akar a többség 

- hangsúlyozta az ellenzéki pártelnök, aki szerint a DK jelöltje, Nemes Gábor előtt nagy küzdelem áll, de szakszervezeti vezetőként van rutinja a harcban.

Rendbe kell tennünk közösen egy tönkretett, kivéreztetett országot. Vissza kell szereznünk a budapestiektől elvett pénzeket, hogy támogatni és segíteni is tudjunk 

- emelte ki a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, hozzátéve:

Azok, akik az orbáni cinizmus jegyében rátenyereltek a nemzet vagyonára, nem úszhatják meg!

Jakab emlékeztetett:

Már korábban leszögeztük: mi, Jobbikosok ott indulunk, ahol mi vagyunk a legesélyesebbek. Ott győznünk is kell! Máshol pedig mást kell támogatnunk: azt, aki a legesélyesebb jelölt az előválasztáson, és a legnagyobb eséllyel tudja felvenni a kesztyűt a Fidesz helytartójával szemben.

Úgy véli, Nemes Gábor ilyen ember, akiben nemcsak a Jobbik, de ő maga is bízik.