Jobbik: Orbán Viktor politikája a betegség, ami tönkreteszi hazánkat

Jobbik: Orbán Viktor politikája a betegség, ami tönkreteszi hazánkat

"Orbán a rubel-kormány fejeként a reggeli Kossuth Rádiós nyilatkozatában megint csak arról beszélt, amiről szeretett volna. A valós tényeket elfelejtette megemlíteni. Így elmulasztotta elmondani amikor a szankciókat kritizálta, hogy ezekből az Orbán-kormány és képviselője kilencből kilencet megszavazott. Ezért is hívják sokan a szankciókirálynak" - reagált Orbán Viktor interjújára a Jobbik. 

A párt szerint a miniszterelnök elmulasztotta elmondani azt is, hogy Európában ő vette meg a legdrágábban a gázt, amellyel

komoly erőforráshoz juttatta az agresszív háború folytatására mindig is kész oroszokat.

Orbán láthatóan kerüli azokat a témákat, amelyre az elmúlt hónapokban sem tudott választ, sőt megoldást találni - értékelték a konzervatívok. 

Példaként felhozták:

  • Európában a legnagyobb élelmiszerár-emelkedés itthon tapasztalható,
  • sőt nálunk világszinten is kiugróan gyorsan drágultak az élelmiszerek,
  • a kommunista stílusú ársapkák termékhiányhoz vezettek,
  • s Orbán Viktor hibájából nem jutott hozzá hazánk az európai uniós forrásokhoz akkor, amikor a szomszéd államok már a válság kivédésére költik el azokat.

"Orbánék az elmúlt évben becsapták a méregdrágán vett orosz gázzal a magyarokat, becsapták a fizetésemelésben reménykedő pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat, most pedig azzal csapják be az embereket, hogy majd március után könnyebb lesz, csak addig bírják ki.

Orbán hazugságaival szemben a konzervatív Jobbik adócsökkentéssel védené meg az elszabadult árak miatt nehéz helyzetbe jutott családokat, célzott segítséget nyújtana a legkisebb vállalkozásoknak, mert szerintünk ők a magyar gazdaság valódi erőtartaléka. Nem utolsó sorban pedig már rég megállapodtunk volna az európai közösséggel, és rendelkezésre állnának azok a pénzek, amelyek a magyaroknak járnak, és amellyel érdemben meg lehetett volna védeni a gazdaságot" - hangsúlyozta a Jobbik.

Végezetül, a párt szerint

a kórokozó, ami lebetegítette az országot, nem az infláció. Az csak a tünet. A betegség, ami tönkreteszi hazánkat, az Orbán politikája.

Hiába csökken bármikor is a láz, ha a betegség megmarad.