Jobbik: tiszteletet a magyar szurkolóknak

A párt szerint a magyar szurkolók kizárólag tiszteletet és megbecsülést érdemelnek.

Az elmúlt napokban elképesztő lejárató hadjárat indult a magyar labdarúgó válogatott szurkolói ellen, mind a hazai, mind a nemzetközi médiában. A legképtelenebb vádakkal illetik azokat az embereket, akik pénzt, időt nem sajnálva a helyszínen buzdítják a nemzeti tizenegyet, hogy minél sikeresebben szerepeljenek az Európa Bajnokságon. A rágalmakból az itthoniaknak is jut bőven, sőt a válogatottnak is vannak hazai ellendrukkerei, amelyre végképp nehéz magyarázatot találni.

"Az elmúlt évtizedekben a mindenkori politikai hatalom veszélyesnek ítélte, hogy vannak olyan fiatal tömegek akik büszkén vállalják a magyarságukat és ezek hétről-hétre találkoznak a lelátón. Ezért kellett annyi negatívumot közvetíteni róluk folyamatosan a társadalom többi része felé, nehogy egyre többen legyenek. A magyar szurkolók kizárólag tiszteletet és megbecsülést érdemelnek.

Ezúton kérjük a hazai sajtó érintett orgánumait, hogy ha már nem képesek örülni a magyar sikereknek, legalább mások örömét ne rontsák el lejárató, hazug írásaikkal.

Hajrá magyarok!"