Két nőt vitt fel magához, de több millió forintja bánta

A két rafkós nő 2015. december 20-án 3 óra körüli időben Budapest VII. kerületében ismerkedett meg palira vett férfival. Rövid beszélgetés után lakásra mentek, majd reggel a férfi megdöbbenve tapasztalhatta, hogy

a nők a több millió forintnyi készpénzét, karóráját és parfümjeit ellopták, amíg aludt.

A rendőrség adatai szerint az egyik elkövető 25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú nő. Haja hosszú, göndör és barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék színű farmert és világos árnyalatú, hosszú ujjú felsőruházatot viselt.

A másik nő 25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, festett szőke. A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű farmert, krémszínű kabátot és rózsaszín válltáskát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotókon látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 236-2800/140 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 595-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő–csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.