Adventi metál party a Bermuda Rock Banddel

Adventi metál party a Bermuda Rock Banddel

Az ünnepi készülődésre ráfordulva a koncertfelhozatal is csúcsra járatódik, a kisebb, de prosperáló kluboktól az arénás rendezvényekig.

A nagyobb - főleg nemzetközi - koncertek mellett vigyázó szemeinket a hazai klasszik heavy metál vonal egyik nagy öregjére, a Bermuda Rockbandre vetjük. Az 1991-ben alakult hard rockban utazó csapat, gitárosuk tragikus halála miatt egy időre kényszerpihenőre vonult, hogy az új évezredre, egy Maiden-szerű, hatfős klasszik brit heavy metál bandaként működjön tovább. 

A csapat a hazai metál szektor ismertebb arcai mellett olyan figurák előtt is megmutatta magát, mint Lord Bishop, vagy a Judas Priestből is ismert Tim Ripper Owens. Legutóbb az '56-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság kikiáltásának évfordulója kapcsán jelentkeztek a Láncok nélkül című dallal, és a hozzá tartozó klippel.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/GiEdfnfzG_o.jpg?itok=b3cmt2ah","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=GiEdfnfzG_o&feature=emb_logo","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

"Október 23. - különleges nap Magyarország történelmében, akár 1956-ra, akár 1989-re gondolunk. Mindkét nap egyszerre jelentette a sötét erők hatalmát és a szabadság fényét... Ez a két dátum szinte mindenkit megérint, mindenkinek megvannak a saját családi történetei, emlékei, gondolatai. Nem egyformán látjuk, nem egyformán ítéljük meg - és ez talán így van rendjén -, de mindenki életében fontos pillanatok ezek, hiszen hatását, következményeit mindenki érzi. A politika kissé kisajátította ezt az ünnepet.  A Bermuda Rockband tagjai egy dallal és egy videóklippel szeretnék elérni, hogy együtt emlékezhessen meg ezekről a fontos pillanatokról kicsi és nagy, öreg és fiatal, itt élő vagy elvándorolt... - bármit is gondoljon a világról. Mert ez a mi ünnepünk, a mi történelmünk, a mi hétköznapjaink meghatározó pillanatai."

A Bermuda Rockband szombaton a csepeli Route 66 klubban aprít, vendég a a dallamos hard rockban utazó Nyugtalan. A koncerten kapható lesz a csapat korábbi, 2019-ben elhunyt énekeséről, Balogh Ádámról szóló könyv. Az "Ahogy egy csillag születik" c. kötet Kiss Àgnes Mammy, a zenekar menedzsere jegyzi.

Bermuda Rockband Advent 2019

Route 66 Baráti Klub 

Kapunyitás 19.00

Budapest, Rákóczi Ferenc út 129.