Jakab Péter: kezd valóra válni Koncz Zsófia 2015-ös ígérete, a közmédia zaklatja az ellenzéki aktivistákat

Jakab Péter: kezd valóra válni Koncz Zsófia 2015-ös ígérete, a közmédia zaklatja az ellenzéki aktivistákat

Jakab Pétert a kormánypárti irányítás alá került Észak-Magyarország megyei lap és a HírTV Tiszaújvárosban kérdezte Bíró Lászlóval kapcsolatban, amiről a Jobbik elnöke egy videót is feltöltött a Facebook-oldalára. 

A politikus felidézte, a közmédia odáig süllyedt, hogy ellenzéki aktivistákat kezdtek el fotózni, kamerázni és zaklatni a Borsod 6-os választókerületben. "Hát, mi ez, ha nem rabság?" - fogalmazott.

Jakab Péter a kormánypárti újságírókkal közölte, fel kell szabadítani a magyar embereket. Amit azzal magyarázott, hogy 2015-ben az akkor Fidelitas-alelnök Koncz Zsófiának volt egy ígérete.

"Ő azt ígérte, hogy létre fogja hozni a propagandafigyelő oldalt, és listázni fogja az ellenzéki aktivistákat. Nagyon úgy tűnik, hogy a híradó, a köztévé úgynevezett híradója ebben partner, és el kezdték videózni az ellenzéki aktivistákat, mintha kezdene valóra válni Koncz Zsófia ígérete"

- közölte a Jobbik elnöke. 

Bíró László viszont a garancia arra, hogy végre Borsodban, Abaújban, Hegyalján, Taktaközben tisztességes politizálásra lehet áttérni arról a politizálásról, ami arról szól, hogy a Koncz-család hogyan tudja majd kiszolgálni a Mészáros érdekeltségeket - magyarázta.

Csak azt szeretném, hogy legyen legyen már egy kultúraváltás, ne a hatalomnak akarjunk mindenáron megfelelni a legképtelenebb hazugságok terjesztésével

- mondta még Jakab Péter, hozzátéve:

"a választási csalás ott kezdődik, amikor hazugságokat állítunk valakiről, akinek sokkal kevesebb eszköze és lehetősége van megvédenie magát média hiányában, mint mondjuk Koncz Zsófiának, aki előtt a teljes közmédia leborul, nyilván Orbán Viktor elvárásainak megfelelően".

A Jobbik elnöke leszögezte, nem fogják hagyni, hogy a köztévében névvel és arccal bemutassák, ki az, aki Bíró László mellett kampányol.