Magyar Péter: Szentkirályi Alexandra már politikai tanácsadónak is felcsapott, ha már politikusként nem kértek belőle

Magyar Péter: Szentkirályi Alexandra már politikai tanácsadónak is felcsapott, ha már politikusként nem kértek belőle

A főpolgármester-jelölti kampányból kiugrott ex-kormányszóvivő a Tisza Párt EP-képviselője szerint most visszatért két hónapos nyaralásából és újra szórakoztatni kezdte a budapestieket.

Szentkirályi Alexandra visszatért a két hónapos nyaralásából és újra szórakoztatni kezdte a budapestieket - írta a Tisza Párt elnöke szerdai közleményében, melyet a Facebookon is megosztott.

Magyar Péter a bukott fideszes politikusról úgy fogalmazott:

VVSzandi először elherdált 500 millió forint adófizetői pénzt a kampányban, majd ijedtében azelőtt kiugrott a villából, mielőtt a nézők szavazhattak volna róla.

"Persze Szandit ez nem tartja vissza attól, hogy két hónapos nyaralásáról visszatérve újra szórakoztatni kezdje a budapesti nagyérdeműt" - tette hozzá Magyar.

"Most épp Karácsony-Magyar paktumról értekezik, miközben a saját propagandamédiája attól hangos, hogy én zsarolom a főpolgármestert"

- írta a pártelnök a Karácsony Gergelyt és önmagát érintő ellentmondás kapcsán.

Az ellenzéki politikus azt is kifejtette:

Ezenfelül Szandi ma már politikai tanácsadónak is felcsapott, ha már politikusként nem kértek belőle a budapestiek. Most épp Vitézy Dávidnak ad kéretlen tanácsokat.

"Szerintem mindenki jobban járna, ha Szandi a kaszinókban tenné meg a tétjeit. Ott legalább mindig nyer. Vagy ha veszít, akkor is a családban marad a lóvé" - zárta kritikus hangvételű közleményét Magyar Péter.

(Címlapkép: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a fővárosi Carl Lutz parkban 2024. április 5-én. MTI/Hegedüs Róbert)