Masszírozni kellene a bácsit – nyolcéves kislányát futtatta

Nancy Davis édesanyjánál is alávalóbb nőre leltünk Debrecenben.

Gyerekpornóra akart rávenni egy férfi egy nyolcéves kislányt, akit saját anyja vitt el hozzá – számol be a Zsaru Magazin nyomán a police.hu. A debreceni F. Gergő Péter (33) ellen eredetileg kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás során a nyomozók olyan információkhoz jutottak, amelyek alapján a férfi 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével is gyanúsítható. Ezt külön eljárásban vizsgálták.

– A nyomozás adatai szerint 2013. december 13-án délután a debreceni Ny. Antalné (44) az akkor nyolcéves kislányát F. Gergő Péter lakására vitte, a férfi meztelenül fürdött volna a kislánnyal a kádban, szerette volna puszilgatni és orális szexre rávenni. Ezért a férfi tekintélyes summát ígért az asszonynak. – tájékoztat a részletekről Dimand Csaba alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának kiemelt főnyomozója.

A rendőrség azonnal intézkedett a gyermeknek a családból történő kiemeléséről. A kislány az eseti gyámja jelenlétében elmondta: anyja egyszer elvitte egy férfihoz, aki meztelenül jött ki a fürdőszobából.

Anyja mondta neki, hogy

masszíroznia kellene a bácsit,

de ő ezt nem akarta, sírt, és kérte anyját, hogy menjenek el, de előbb még Ny. Antalné orálisan kielégítette a megrendelőt.

Ilyen "anyuka", hogy létezhet?

Ny. Antalné beismerő vallomásában elmondta: hiteltartozásuk miatt elbukták a lakásukat, majd a munkahelyét is elveszítette. 2013 októberében egy hirdetésre jelentkezett masszőrnőnek, így került kapcsolatba F. Gergő Péterrel. A férfi szexuális munkát ajánlott, és olyan videofelvételeket mutatott neki, amelyeken egy nő és egy kislány közösen elégítettek ki orálisan egy férfit. A férfi a kislánynak is lejátszotta az említett videót.  Ny. Antalné elmondása szerint a férfi felajánlotta, ha a felvételen látottakat a lányával megcsinálják vele, azzal sok pénzt kereshetnek. A férfi előzetes letartóztatásban van, az anya szabadlábon védekezik.

Nancy Davis édesanyja is versenyben van

Mint az közismert a 19 éves Nancy Davist a közelmúltban brutálisan meggyilkolták Akácfa utcai lakásában – állítólag kést szúrtak a torkába – eközben az „édesanyja”, azért ment le kutyát sétáltatni, mert tudta, hogy lányának „vendége” lesz. Az áldozat egybehangzó állítások szerint örömlányként kereste a kenyerét, több éve. Mindezt a több szempontból is veszélyes foglalkozást a jelek szerint elnézte az is, aki a világra hozta a fiatal lányt. Mondjuk Nancy ügyfelei nem drogkereskedők, hanem kőgazdag kínai üzletemberek és számos sajtóértesülés szerint politikusok lehettek. – Ez az én hibám is – mondta a tinédzser édesanyja, de ennél többet nem akart elárulni.