Megint lövöldöztek Száváék

A szerencsésebbeknek nem kell az Egyesült Államokba utazni ahhoz, hogy megtapasztalják milyen is lehetett egykoron a vadnyugat.

Vasárnap késő este életvidám pillanatoknak lehettek szemtanúi egy Fóti benzinkúton tartózkodók. Történt ugyanis, hogy két társaság tagjai szóváltásba keveredtek egymással, majd egy riasztópisztolyból több lövést adtak le. Az eset következtében személyi sérülés nem történt. Az elkövetéssel gyanúsítható személyek közül a rendőrség három férfit azonosított, akikről hatóságunk fényképfelvételekkel rendelkezik - írja a police.hu.

Száva Gyula (Fotó: police.hu)

Száva Tibor (Fotó: police.hu)

Rácz András (Fotó: police.hu)

Nem ez az első eset, hogy Száváék gázpisztollyal lövöldöznek. 2015. április 15-én, hajnalban a budapesti Király utcában a család egyik oszlopos tagja és három társa több lövést adott le egy társaság tagjaira, gáz-riasztó fegyverből, majd autóval elmenekültek a helyszínről. A megtámadott társaság két tagja könnyű sérülést szenvedett.

A hírhedt család egy másik tagja pedig még júniusban kenődött fel Mercedesével egy oszlopra a Bem József téren. Az autó tele volt fegyverekkel.