Melania Trump lett minden idők legnépszerűtlenebb first ladyje

Melania Trump lett minden idők legnépszerűtlenebb first ladyje

Melania Trump lett minden idők legnépszerűtlenebb first ladyje - írja a CNN. A friss felmérések alapján a megkérdezettek 47 százaléka nem kedveli a leköszönő elnök feleségét.

Trump búcsúbeszéde: a mozgalom, amelyet elindítottunk, csak a kezdet

Elnökségének vívmányait dicsérte az amerikai nemzethez intézett búcsúbeszédében Donald Trump távozó republikánus elnök, egyúttal arra kérte az amerikaiakat, hogy imádkozzanak a hivatalba lépő új kormányzat sikeréért - írja az MTI. Befejezve hivatali időmet az Egyesült államok 45. elnökeként büszkén állok önök előtt amiatt, amit közösen elértünk - mondta Trump a helyi idő szerint kedd délután közzétett, előre rögzített videoüzenetben.

A CNN arra is kitért, hogy fontos megjegyezni, a first lady pozíciója többnyire magas népszerűséggel jár, és az éppen aktuális pozíciót betöltőre felnéznek az emberek.

Melania Trumphoz hasonlóan rosszul csak Hillary Clinton teljesített 2001 januárjában. Bár őt is többen kedvelték, mint amennyien utálták (52:39) - emlékezetet rá a Telex.

A népszerűség rekordtartója egyébként Laura Bush a 85 százalékával, amit valószínűleg nem tud majd senki túlszárnyalni, míg a második helyen Michelle Obama végzett 69 százalékkal.