Mesterséges Intelligencia: Feltöltötték Orbán Viktor agyát a ChatGPT-be

Mesterséges Intelligencia: Feltöltötték Orbán Viktor agyát a ChatGPT-be

A fejlesztő hangsúlyozta, nem gúnyolódásból vagy politikai okból készítette a rendszert. Célja, hogy a felhasználók egy virtuális Orbán Viktorral cseveghessenek humoros, könnyed stílusban.

Baranyi Gábor informatikus egy a képviseleti demokráciát forradalmasító ötlettel állt elő: feltöltötte Orbán Viktor agyát a ChatGPT-be, hogy mostantól mindenki beszélgethesen vele. Ez a rendszer az OpenAI legfejlettebb technológiáját használja, hogy a felhasználók egy virtuális Orbán Viktorral cseveghessenek humoros, könnyed stílusban – írta a fejlesztő.

Hangsúlyozta: a fejlesztés célja, hogy közelebb hozzuk a mesterséges intelligenciát az emberekhez. Nem tartozok semmilyen párthoz és nem gúnyolódás céljából készítettem a rendszert.

A chatbot bizonyos szavakat mindig beépít a válaszba: Sorosterv, dollárbaloldal, Gyurcsány-korszak, brüsszeli bürokraták, bukott, genderpropaganda, dollármédia.

Az Orbán-chatbot ERRE A LINKRE KATTINTVA érhető el. Ugyan a fejlesztés maga ingyenes, a GPT-ket egyelőre csak előfizetéssel lehet kipróbálni.

(Címlapkép: [Orbán Viktor facebook/Alfahír)