Mészáros magánbiztosítóját ajánlgatják az állami egészségüggyel elégedetleneknek

Mészáros magánbiztosítóját ajánlgatják az állami egészségüggyel elégedetleneknek

Mészáros Lőrinc biztosítóján keresztül kínálnak magánegészségügyi szolgáltatásokat, ami azért különösen érdekes, mivel az MVM (Magyar Villamos Művek) 100 százalékban állami tulajdonú - írja a Válaszonline.

A lap szerint ügynökök telefonon keresztül kínálják a Mészáros tulajdonában lévő CIG Pannónia biztosításait az állami egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenségre alapozva, az állam hálózatát használva. A mindössze napi 30-120 forintért kínált gyors egészségügyi szolgáltatás díját a gáz- vagy a villanyszámlával lehet befizetni. Mint az kiderült, Mészárosék csak a biztosítást nyújtják, a szolgáltatást magát egy amerikai központú multinacionális cég magyar leányvállalata, a Teladoc Hungary Kft. adja, nemcsak az MVM–CIG Pannóniáéknak, hanem több másik hazai biztosítótársaságnak is - számol be róla a lap.

Az MVM honlapján is ott van már a biztosítás több csomagba rendezve. Nagyjából olyan, mint a többi hazai magán-egészségbiztosítás: azt kínálja, amiben a magyar állami egészségügy gyenge, vagyis gyorsaságot és egy telefonon bármikor elérhető dokit, aki felméri a tünetek alapján, mekkora a baj, és elküldi a magánbiztosítottat a megfelelő magánszolgáltatóhoz.