Elkezdődött Mészárosék válópere, a Fidesz multimilliárdosa egy luxuskonvojjal érkezett a bíróságra

Elkezdődött Mészárosék válópere, a Fidesz multimilliárdosa egy luxuskonvojjal érkezett a bíróságra

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix válópere – közölte a 24.hu, a cikk szerint a bíróságra – ahol zárt tárgyalást tartanak – elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel, majd

nem sokkal később a felcsúti milliárdos konvoja is befutott.

A strómanként számon tartott dollármilliárdost a lap szerint kísérői pajzsként védték, így nem lehetett tőle kérdezni. Ügyvédje azt is közölte, ügyfele nem tekinti magát közszereplőnek, ezért nem járul hozzá a róla készült képek közzétételéhez.

A 444 szerint amikor Mészáros kiszállt az autóból, az emberei esernyővel takarták el, majd felsorakoztak, így akadályozták, hogy az újságírók és a fotósok a közelébe mehessenek. Sőt, amíg Mészárosék a bíróságon voltak, az újságírók nem mehettek be az épületbe, még azért sem, hogy kifizethessék a parkolási díjat. Egészen addig várniuk kellett, amíg nagyjából fél óra elteltével Mészárosék elhagyták a bíróságot egy hátsó ajtón – írják.

Mészáros Lőrinc egyébként olyannyira nem közszereplő, hogy a válásáról szóló hírt egy közleményben jelentette be még szeptember 4-én, a hírt az állami hírügynökség (MTI) is szemlézte. A házasságot egyezséggel zárják le, teljes egyetértésben, vita nélkül.