Kossuth-körök alakítását javasolja Márki-Zay Péterék mozgalma

Ráfordultak a 2019-es választásokra.

Hódmezővásárhely polgármestere a decemberi tüntetések után korábban úgy fogalmazott, hogy „az egész ország számára nagy lehetőség az új esztendő, hiszen kialakulni látszik egy új, az ország érdekében egymással és a tisztességes fideszesekkel is együttműködni képes, de a nemzet vagyonának gátlástalan eltulajdonítása és jogaink folyamatos lábbal tiprása ellen határozottan fellépő ellenzék”.

Ennek a koordinálására pedig létre is hoztak egy szervezetet. A mozgalom célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát az „állampárttal” szemben.

Ezért most arra kérte támogatóit, hogy hozzák létre településeiken a szabadság kis köreit, úgynevezett Kossuth-köröket és keressék a megfelelő jelölteket.

Márki-Zay Péter köszöntője

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének köszöntője Nézd meg a weboldalunkat: http://bit.ly/2Q98W45 Csatlakozz a mozgalomhoz: http://bit.ly/2QcFWsu

„Az önkényuralom és korrupció elleni kiállásunkban nem számít, ki a jobb- és baloldali, minden becsületes magyar emberre szükség van a demokratikus jogállam helyreállításához. Mentsük meg hazánkat az orosz, macedón és magyar bűnözőktől, iszlamista diktátoroktól és terroristáktól, őrizzük meg a keresztény Európa demokratikus értékeit”- írta.

Mindenki Magyarországa Mozgalom: Elindult Márki-Zay Péterék új, közös választási szervezete

Eszerint a mozgalom fő célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát.„2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le.