Nem sikerült Csercseszov bemutatkozása, a Felcsút legyőzte a Fradit

Nem sikerült Csercseszov bemutatkozása, a Felcsút legyőzte a Fradit

A Puskás Akadémia João Nunes fejesgóljával 1-0 arányban legyőzte a címvédő és listavezető, a 24. perctől emberhátrányban játszó Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott és csütörtökön pótolt mérkőzésen, ezzel egy pontra felzárkózott a tabellán.

A hazai csapat kezdte veszélyesebben a mérkőzést, sorra alakította ki a helyzeteket a vendégkapu előtt. A Ferencváros körülményesen, lassan futballozott, majd a félidő közepén Muhamed Bešić második sárga lapját követően tíz főre fogyatkozott. Az emberelőny inkább a Puskás Akadémiát zavarta meg, de aztán a felcsútiak a szünet előtti utolsó pillanatokban egy sarokrúgást követően megszerezték a vezetést.

Fordulást követően megélénkült a játék, elsősorban az FTC jóvoltából, amely emberhátránya ellenére folyamatosan támadott. A Puskás Akadémia jobbára védekezett, és a megszerzett labdákkal próbált veszélyeztetni. A hajrában elkeseredetten rohamozott a Ferencváros az egyenlítés érdekében, de a hazai gárda a lefújásig megőrizte előnyét.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}

OTP Bank Liga, 4. forduló

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)

Pancho Aréna, 2161 néző, v.: Bognár T.

gólszerző: João Nunes (45+4.)

kiállítva: Bešić (24.)

sárga lap: Gera (88.), Szolnoki (90.), Slagveer (92.), illetve Besic (15., 24.), Civic (92.), Blazic (lefújás után)

(MTI)